Program


Fiú, leány, bor

Fiú, leány, bor

(romantikus zenés vígjáték)

Hírös Gasztroszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 24. szombat, 17:00

Egy borbárban borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellett van szabad hely… Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét. Mi csak a fiúval és a lánnyal foglalkozunk, akik közt nyilvánvalóan „működik a kémia”, de félnek elköteleződni egymás felé. Mindent és mindenki mást elhagyunk, egyedüli társnak a bort választjuk - segítsége nélkül ugyanis talán soha nem találnának egymásra. Kell, hogy vérré váljon bennük, mert enélkül nem tudna az érzelem az ész fölé kerekedni. Pedig most erre van szükség. Ezt a folyamatot követjük végig, azokat a borokat kóstolva, melyeket a szereplők fogyasztanak.

Zenész: Szabadi Mózes
Produkciós menedzser: Sárosi Gábor
Rendező: Tóth Ákos Károly

Szereplők
Gonda Kata
Kenderes Csaba

Az előadás hossza 1 óra, szünet nélkül.

Az előadáshoz opcionálisan kérhető gasztrojegy, amely tartalmazza a 2 fogásos vacsorát, illetve a borkóstolót .

A gasztrojegy megvásárlásával Ön a 3 tételes borkóstolóra az előadás alatt, előadás után pedig egy két fogásos vacsorára jogosult!

Étlap:

Előétel:
Citromos korianderes humusz, tökmagos humusz, avokádó krémes humusz, pitával, málnaecetes lilahagyma V,LM

Főétel:
Branzino, grillezett zöldség, sült citrom
Feta sajttal, aszalt paradicsommal töltött csirkemell, bazsalikomos bécsi burgonyasaláta

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és nemegyszer fordít egyet azon a bizonyos csavaron.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!