Program


Fenyő Miklós Koncertshow 2023 - Siófok

Fenyő Miklós Koncertshow 2023 - Siófok

A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERTSHOW nyári, legnagyobb állomása Siófok, a Plázs nagyszinpada, ahol augusztus 17-én csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 17. csütörtök, 20:30

A VIP jegy tartalmazza:

- VIP terasz (kiemelt hely és színpadi rálátás)

- Külön beléptetés,

- külön mosdó,

- külön bárpult,

- nyakba akasztható VIP Passz

 

MADE IN FENYŐ 

55 ÉV ROCK AND ROLL

FENYŐ MIKLÓS KONCERT - SHOW - 2023

SIÓFOK – PLÁZS NAGYSZINPAD  

2023. AUGUSZTUS 17. (csütörtök), 20.30

SZTÁRVENDÉG: RAKONCZAI IMRE

 

MADE IN FENYŐ – 55 ÉV ROCK AND ROLL!

55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. 

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben.

A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERTSHOW nyári, legnagyobb állomása Siófok, a Plázs nagyszinpada, ahol augusztus 17-én csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

Fenyő Miklós egy megismételhetetlen koncertshowra invitál mindenkit, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a Balaton parton Csavarnák fel a szőnyeget.

Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz. Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum! Még inkább Made in Fenyő!

A különleges este Sztárvendége ezúttal Rakonczai Imre, aki egy meglepetéssel is készül, de természetesen a közös duett sem maradhat majd el. Sőt a koncertet követően is folytatódik majd a jó hangulat, hiszen a Plázs hagyományainak megfelelően indul a Rakonczai Pianó éjszakába nyúló táncos bulija. 

Az 55 év Rock and Roll - Koncertshow új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával lepi meg a siófoki Plázs közönségét! Természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget, amely 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert. Ha szereted Fenyőt, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz bulizni, ezt a különleges estét nem szabad kihagynod!

Ajánlatunk


Előadó: Görbe Márk művészettörténész

Anyák napi családi matiné Karinthy Frigyes: MICIMACKÓ MESÉI Mesemusical a Pesti Művész Színház Fogi Gyermekszínháza előadásában

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!