Program


Fenyő Miklós Koncertshow 2023

Fenyő Miklós Koncertshow 2023

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben.
A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT - SHOW következő állomása Veszprém.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 20. péntek, 20:30

MADE IN FENYŐ 

55 ÉV ROCK AND ROLL

FENYŐ MIKLÓS KONCERT - SHOW - 2023

VESZPRÉM – VESZPRÉM ARÉNA 

2023. OKTÓBER 20. (péntek), 20.30

 

VIP jegy tartalmazza:

- Kiemelt ülőhelyek a színpad közelében

- Priority VIP beléptetés

- Welcome drink (pezsgő) érkezéskor

- Nyakba akaszthatós, dedikált VIP Passz

 

MADE IN FENYŐ - 55 ÉV ROCK AND ROLL!

55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. 

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben.

A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT - SHOW következő állomása Veszprém.

A város rangos rendezvényhelyszínén a Veszprém Arénában, október 20-án péntek este fél kilenctől csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

Fenyő Miklós egy felejthetetlen koncertshowra invitál mindenkit, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a veszprémi Arénában „Csavarnák fel a szőnyeget”.

Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz. Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum! Még inkább Made in Fenyő!

A különleges este DJ Dominique bemelegítő, azaz „warm up” Fergeteg Partyjával indul, amit a közel két órás nagyszabású Koncert – Show követ. 

Az 55 év Rock and Roll - Koncert új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával lepi meg a Veszprém Aréna közönségét! Természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget, amely szinte már történelem, hiszen 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert. 

Ha szereted Fenyőt, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz egy jót bulizni, ezt a különleges estét nem szabad kihagynod!

Ajánlatunk


A Hagyományok Háza állandó táncháza, melyet 19-21 óráig tánctanítás előz meg. A tánctanításnak és a táncháznak a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 19 óra és hajnali 2 között! Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!