Program


Fenyő Miklós

Fenyő Miklós

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya 2023. július 22-én egy fergeteges show-műsorral vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlanban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 22. szombat, 20:30

FENYŐ MIKLÓS

2023. július 22. (szombat), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

Sztárvendég: Szandi

 

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya 2023. július 22-én egy fergeteges show-műsorral vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlanban.

A zenei pályán eltöltött több mint 50 éve alatt, több mint 400 dalt köszönhetünk neki, ő több mint egy szerző, ő több mint egy előadó, mert ő egy igazi kultusz.

A ’60-as évektől ő a rock & roll elsőszámú és utánozhatatlan nagykövete, aki jelenleg is töretlen energiával koncertezik országszerte és a határokon túl is. Több száz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical, és a Made in Hungaria című kultikus film jelzi hihetetlen pályafutását.

A tokaji koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Az este során természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendége pedig Szandi lesz.

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!