Program


Felnőttek a teremben

Felnőttek a teremben

Francia-görög Dráma, Thriller, 2019, 124’ | R.: Costa-Gavras | Sz.: Christos Loulis, Alexandros Bourdoumis, Ulrich Tukur | Angolul, magyar felirattal  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 19. kedd, 18:30

7 év válság után Görögország a szakadék szélén áll. A választások új reményt hoznak, ami két  ember alakjában ölt testet: ők még megmenthetik az országot. A nép sorsa a tét. A modern idők görög tragédiája. 

„Erőteljes film az önkényről, a politikai megszorításokról és azok következményeiről.” - Marianne

Adults in the room

Drame, Thriller, 2019, 124’ | R.: Costa-Gavras | Avec Christos Loulis, Alexandros Bourdoumis, Ulrich Tukur | Anglais, sous-titré hongrois 

Après 7 années de crise, la Grèce est au bord du gouffre. Des élections, un souffle nouveau et deux hommes qui vont incarner l’espoir de sauver leur pays de l’emprise qu’il subit. Là où se joue la destinée de leur peuple. Une tragédie grecque des temps modernes. « Un film coup de poing sur l'arbitraire des politiques d'austérité et ses conséquences. » - Marianne

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!