Program


Feleségek és szeretők-Szűcs Gabi és Ónodi Eszter zenés estje
10

Feleségek és szeretők-Szűcs Gabi és Ónodi Eszter zenés estje

Dalok, izgalmas történetek, mozi-legendák, egy csodálatos hangú előadó, egy fantasztikus színművész és egy virtuóz zenekar előadásában.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 19:00

Századok óta érdekes a nő, aki csábító, végzetes, „szeretőnek való” és a „másik oldal”, az odaadó házastárs, anya, támasz a férfi életében: a feleség. Megannyi könyv, film, zene, dal, szól erről a témáról.

Az esten Szűcs Gabi és egy kiváló színész a 20. század első felének zenéin és írásos emlékein, naplórészleteken, önéletrajzi vallomásokon keresztül idéznek fel legendás nőket, akik feleségek és anyák is voltak, mégis szerelmeikről, szeretőikről lettek híresek. Ők voltak koruk leghíresebb „Végzet Asszonyai”, ugyanakkor történeteikből mindig kitetszik a vágy: feleségnek lenni.

Mesélnek, énekelnek híres művészekről, színésznőkről, mint Marilyn Monroe és Marlene Dietrich, de megismerjük a rajongott, Karády Katalint, és a társaságbeli úrihölgy, Böhm Aranka, Karinthy Frigyes feleségének történetét is.

Szerelemről, örömről és bánatról mesélnek, nőkről, akik olyanok, mint mi mindannyian: hol szeretők, hol feleségek: bonyolult kapcsolatban a szeretett férfival.

Felcsendülnek többek között: Wives and Lovers, a Whatever Lola Wants, az I wanna be loved by you, a Fever és a Hamvadó cigarettavég c. dalok.

 

A produkció Szűcs Gabi Fonogram- díjas énekesnő és 

Ónodi Eszter Jászai Mari-díjas színész tolmácsolásában hangzik el.

Rendezte: Pelsőczy Réka, Jászai Mari-díjas színész, rendező

Az előadás 2021-ben a MÜPA színpadán mutatkozott be óriási sikerrel.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!