Program


Fantázia - Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Fesztivál
5

Fantázia - Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Fesztivál

Nagy kalandra indulunk, először egy hatalmas fantáziavilágba, aztán egy miniatúrába, amibe tán bele sem férünk. De bízzunk magunkban, a testmozgásban, és máris készen állunk az utazásra. Rajta! Nézzünk körül a világban! Vizespalack? Fakard? Léggömb? Bármi megfelel, ha át kell szelnünk az égboltot! De hol keressük ezeket a csodás kalandokat? Pontosan ugyanabban a világban, ahol létezünk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 12:30

Oh! My Life Movement Theatre(Dél-Korea): Fantázia 

szöveg nélküli  kortárs táncelőadás gyerekeknek

6 éves kortól

50 perc

Rendező, koreográfus: Neongcool Park

Díszlettervező:  Geuk Zuck  

Világítás tervező: Yunhee Kim  

Színpadmester: Insik Kim  

Menedzser: Jinsol Yum 

Szereplők: Wonsuk Choi, Eunkyoung Kim, Myunghoon Park, Seungrok Kim, Youngrye Lee, Neongcool Park 

 

Nagy kalandra indulunk, először egy hatalmas fantáziavilágba, aztán egy miniatúrába, amibe tán bele sem férünk. De bízzunk magunkban, a testmozgásban, és máris készen állunk az utazásra. Rajta! Nézzünk körül a világban! Vizespalack? Fakard? Léggömb? Bármi megfelel, ha át kell szelnünk az égboltot! De hol keressük ezeket a csodás kalandokat? Pontosan ugyanabban a világban, ahol létezünk. Ahol mindig is voltunk.

Az előadás végén a Koreai Kulturális Intézet szervezésében koreai tematikájú játszóházi foglalkozásra várjuk a gyerekeket.

 

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!