Program


EurOpus / Darrifourcq – Hermia – Ceccaldi (FR/BE)
2

EurOpus / Darrifourcq – Hermia – Ceccaldi (FR/BE)

Nyers energia és lobogó intenzitás határozza meg azt a tünékeny élményt, amelyet Manuel Hermia, Valentin Ceccaldi és Sylvain Darrifourcq hoz létre új koncertprogramjában. A francia-belga trió a szaxofon, cselló és dob lehetőségeit a végsőkig kihasználja: nem szűnő lelkesedéssel jutnak el a vonó minimalista csikordulásaitól a forgószélszerű hangörvényekig.  több

Közreműködik:

Manuel Hermia - szaxofon, fuvola, bansouri
Valentin Ceccaldi - cselló
Sylvain Darrifourcq - dob

“A Hermia, Ceccaldi és Darrifourq hármas hihetetlen zenei élményt közvetít. Leckét adnak arról, hogyan lehet ötvözni a nyers és hangos kitöréseket az apró nüanszokkal, a meglepetést okozó váltásokat a gyönyörű lírai passzázsokkal… Minden, amit itt hallunk, frissítően hat.” (Thierry Quénum, Jazzman)

“Európa egyik legizgalmasabb együttese.” (Tony Dudley-Evans, London Jazz News)

“Zenéjük maga a pillanatban rejlő spontaneitás, energia és lelkesedés” (Nicolas Dourlhès, Citizenjazz.com)

Nyers energia és lobogó intenzitás határozza meg azt a tünékeny élményt, amelyet Manuel Hermia, Valentin Ceccaldi és Sylvain Darrifourcq hoz létre új koncertprogramjában. A francia-belga trió a szaxofon, cselló és dob lehetőségeit a végsőkig kihasználja: nem szűnő lelkesedéssel jutnak el a vonó minimalista csikordulásaitól a forgószélszerű hangörvényekig. Sylvain Darrifourcq szokatlan hangkeltő eszközei tökéletesen rímelnek Valentin Ceccaldi kreatív csellójátékára, mely egyszerre dallamos, harmonikus és perkusszív. A kettejük által alkotott zenei szövetet Manuel Hermia lehengerlően költői szaxofonjátéka juttatja katartikus magasságokig.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!