Program


Erdőfű Népi Kamarazenekar

Erdőfű Népi Kamarazenekar

Az Erdőfű Népi Kamarazenekar a Magyarországon tevékenykedő táncházzenészek összefogásából jött létre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 24. szerda, 19:30

Erdőfű Népi Kamarazenekar
esőnap: 2022. 08.25. 19:30

Benczúr Kerti Esték
A jegyek nem helyre szólóak, a helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben történik, szabad helyválasztással!

A Erdőfű tagjai mind elkötelezett hívei a Kárpát-medencei népzenei hagyomány hiteles előadásának, táncházakban és koncerthelyszíneken egyaránt. A zenei műhelynek is tekinthető kezdeményes célja, hogy átfogó képet adjon a magyarlakta területek és a velünk együtt élő etnikumok vonós népzenéjének sokszínűségéről, az adott vidék vagy falu sajátosságait tartva szem előtt. A zenei társulás “ars poetica-ja” elmélyült szakmai tudást és specifikus hangszerismeretet igényel egy-egy tájegység zenei hagyományaira nézve, ezért fontos szempont, hogy az Erdőfű tagjai külön-külön is kellő tapasztalattal és tudással rendelkeznek a hangszeres népzene megszólaltatásában. Előadásuk lehetőséget teremt arra, hogy a közönség megtapasztalhassa a Kárpát-medencei népzene egyedülálló hangzását a különféle hangszeres felállások és a sajátos játékmódok tekintetében. A műsoraik során előkerülő hangszerek – hegedű, kontra és brácsa, nagybőgő, cselló, ütőgardon, furulya, harmonika, citera – rendkívül változatos megszólalást eredményeznek.

Tagok:
Maruzsenszki Andor - hegedű
Kiss-Balbinat Ádám - hegedű
Halmos Attila - hegedű - ének
Kalász Máté - hegedű
Éri Márton - brácsa
Kerékgyártó Gergely - brácsa, citera
Éri Katalin - nagybőgő, cselló

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!