Program


Érdekvédelmi terület

Érdekvédelmi terület

The Zone of Interest
amerikai-angol-lengyel történelmi film, háborús filmdráma, 105 perc, 2023
német nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 13:00

Rendező: Jonathan Glazer

Szereplők: Sandra Hüller, Christian Friedel

 

A cannes-i nagydíjas film Auschwitz parancsnokának, Rudolf Hössnek és feleségének, Hedwignek történetét meséli el, akik közvetlenül a koncentrációs tábor mellett alakították ki luxusvillájukat. A falon túlról áthallatszanak a foglyok  sikolyai, a puskalövések és a gázkamrák füstje kísérti paradicsomukat. Közönyük e borzalmakkal szemben félelmetes és baljós ellentétet teremt. 

Höss és felesége, Hedvig szerepében  Christian Friedel és Sandra Hüller (Toni Erdman, Egy zuhanás anatómiája) látható. Jonathan Glazer filmjét a tavalyi cannes-i nagydíj mellett öt kategóriában jelölték Európai Filmdíjra (legjobb európai film, legjobb rendező, legjobb színésznő, legjobb színész, legjobb forgatókönyvíró), továbbá versenyben van a legjobb nemzetközi film Oscar-díjáért is.

Díjak: Cannes-i fesztivál 2023 - Nagydíj


Forgalmazó: ADS Service

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!