Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai
Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.
Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.
Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Utolsó előadás dátuma: 2022. január 20. csütörtök, 18:00
Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai
Néhány éve kezdjük újra felfedezni, hogy a „jólétünk” nagyban függ a mikroflóránk „jól lététől”, akikkel egész életünk során össze vagyunk kötve. A lakotfermentált, azaz hagyományosan erjesztett vagy savanyított ételek rendszeres lehetőleg minden napos fogyasztásával támogatjuk a humánbarát bélflóra egyensúlyát, ami az emésztőrendszerünk és ezáltal egész testünk helyes működésének alapvető feltétele.
Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...
Május 18-án szombaton Győrszentivánra érkezik a Boney M. és Liz Mitchell.
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!