Program


EKMK: VITKOVICS KLUB: Nemazalány x Sofi.

EKMK: VITKOVICS KLUB: Nemazalány x Sofi.

19:00 Nemazalány x Sofi
20:00 Carson Coma

VITKOVICS KLUB


19.00 Nemazalány x Sofi
Két évvel ezelőtt bombaként robbant be a hazai zenei életbe Halastyák Fanni, vagyis művésznevén Nemazalány. LiL G-vel közös számuk a Petőfi Sándor azóta már meghaladta a harminc milliós megtekintést a YouTubeon. Bár a lányok már nem alkotnak közös formációt, Nemazalány új partnerével, a tizenhét éves Sofival továbbra is sztárnak számít a fiatalok között. Szinte hihetetlen, de a lányok zenéi nagyon rövid időn belül, több milliós megtekintést érnek el.

20.00 Carson Coma
A Carson Coma egy 2018-ban alakult rockzenekar, mely az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttesévé nőtte ki magát. Debütáló nagylemezük, a Corduroy Club 2019-ben a kritikusok kedvenc albuma lett, olyan dalokkal, mint a Kreolkék pillanatok vagy a Song About My Grandma. Ez utóbbi nyerte el a 4. Magyar Klipszemle fődíját, mely keretein belül a zenekar további három díjat tudhatott magáénak – ezzel demonstrálva a vizuális elemekre fektetett hatalmas hangsúlyt. 2020-ban az ‘Év Felfedezettje’ kategóriában a Carson Coma Fonogram-díjas csapattá vált, a Lesz, Ami Lesz című második korong pedig szintén a kritikusok által egyik legjobban elismert albuma lett az évben.
Bóna Zsombor – gitár, vokál, Fekete Giorgio – ének, gitár, Gaál Péter- percussion, Héra Barnabás – dob, ének, Jónás Attila – basszus, vokál, Kun Bálint – billentyűk, vokál