Program


EKMK: A KŐ LELKE- Kavicskép kiállítás. Megtekinthető július 28-ig hétfő kivételével 9-17 óráig.

EKMK: A KŐ LELKE- Kavicskép kiállítás. Megtekinthető július 28-ig hétfő kivételével 9-17 óráig.

A kő lelke képeinek alkotója Papp Tímea, akit legegyszerűbben kavicsművészként aposztrofálhatunk. Csodálatos érzékkel talál meg olyan témákat, mint az anya-gyermek kapcsolatok, a romantika, a természet vagy éppen a mesevilág. Elképesztő kavics és kő képeivel pillanatok alatt óriási sikert aratott, és rendkívül népszerű lett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A kő lelke – kavicskép kiállítás

A kő lelke képeinek alkotója Papp Tímea, akit legegyszerűbben kavicsművészként aposztrofálhatunk. Csodálatos érzékkel talál meg olyan témákat, mint az anya-gyermek kapcsolatok, a romantika, a természet vagy éppen a mesevilág. Elképesztő kavics és kő képeivel pillanatok alatt óriási sikert aratott, és rendkívül népszerű lett. A képeiből készült kiállítás 2017 óta járja az országot.

„A kövek mindennapi életünk részesei, átlépünk rajtuk, odébb rúgjuk, kacsázunk velük, de néha megragadnak bennünket szépségükkel. A kiállításon az általam gondosan válogatott kavicsokból készült képeket láthatják. A köveket sohasem csiszolom, nem alakítom, csakis természetes formájukban szerepelnek, mivel az összeállítás során az alakjuk az elsődleges szempont. Ezért egy-egy kép, akár hónapokig is készülhet, hiszen meg kell találnom az odaillő követ, részletet. Műveimre leginkább a romantika, az ódon báj, a tisztaság, a szeretet és a mesevilág jellemző.” Papp Tímea

A kiállítás július 28-ig hétfő kivételével minden nap 9-17 óráig megtekinthető az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!