Program


Egy kis Túr, egy kis Tisza  - Jótékonysági vízitúra
3

Egy kis Túr, egy kis Tisza - Jótékonysági vízitúra

Jótékonysági Vízitúra – Evezz velünk és támogass egy jó ügyet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 16. kedd, 17:00

Egy kis Túr, egy kis Tisza - Jótékonysági vízitúra
6 éves kor alatt NEM kell jegyet váltani

Kóstolj bele 2 teljesen másfajta, vegyes (pálinkába) kalandba egy túrán! A vadregényes, kanyargós, lassú, sekély, biztonságos öreg- Túron megtanulsz evezni, kormányozni. Észre sem veszed, és már rutinosan ülsz át a Tiszán egy eggyel nagyobb kenuba.

Ha velünk evezel, autista gyermekek táboroztatását segíted! A vízitúrából befolyó bevételek 100%-át az Élj - Együtt lenni jó autista családi fejlesztő élménynyaralás megvalósítására fordítjuk.
Túránk minimum 15 fő jelentkezése esetén indul.
Vouchert CSAK teljes túrára lehet vásárolni, a pár napos lehetőségre nem.
Aki kedvezményre jogosult pl: egyesületi tag, vagy Telekom Kapcsolat Kártyával rendelkezik, a kedvezmény értékét a helyszínen készpénzben fizetjük vissza.

Az ár tartalmazza a túra árát (szervezési költségek, kenuk, hordók, mellények díját, fuvardíjakat) Nem tartalmazza: étkezés, kemping.

A voucher vásárlása nem jelent automatikus jelentkezést, kérjük vegye fel a kapcsolatot a szervezővel, a visszaigazolásban látható elérhetőségek egyikén!

Túráink minimum 15 fő jelentkezése esetén indulnak! Amennyiben ez a létszám nincs meg, úgy egyesületünk e-mailben tájékoztatja a jelentkezőt, és a megvásárolt jegyét 2023.10.15-ig bármely induló túránkra felhasználhatja.

Egy voucher csak egyszer használható fel, több, kisebb értékű szolgáltatásra nem.

A voucher átruházható, ezt jelezni kell az anita@vizityuk.hu e-mail címre, és az új résztvevőnek is ki kell töltenie az adott vízitúrához tartozó jelentkezési lapot.

A Vízityúk Vízitúra Egyesület az Autistákért civil szervezet jótékonysági vízitúrákat szervez, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak családi vagy baráti társaságoknak, miközben egy, a médiában kevéssé látható társadalmi célt támogatnak!

Miért jó egy vízitúra a társaságnak?
- az egyedi fejlesztésű kültéri kikapcsolódás minden résztvevő igényeit kielégíti
- energetizáló hatásuk hosszan tart, a közös élmények az alacsonyküszöbű szolgáltatásnak köszönhetően mindenkiben nyomot hagynak, amire később öröm visszagondolni
- végre olyan programmal találkozhatnak a társaság tagjai, ami kilóg a sorból, így motiváltak a részvételben
mindenki felfedezheti a benne rejlő szupererőt, amivel a víz istenévé / istennőjévé válhat
akár kis költségvetésből is megvalósítható úgy, hogy a résztvevők ne szenvedjenek hiányt semmiben
- mindenki részt tud venni a túrán feszengés és kötöttségek nélkül, mivel semmi nem kötelező, mindenki a maga módján kapcsolódhat ki
- minden általunk szervezett vízitúra jótékonysági túra is egyben, a befolyt bevételek 100%-át autizmusban érintett fiatalok és családjuk fejlesztő élménynyaralására fordítjuk, ez extrán jó érzéssel tölti el az embert

Mi is a Vízityúk és miért érdemes velünk dolgozni?
- a Vízityúk Vízitúra Egyesület az Autistákért túravezetői több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen egyedi igényre, hirtelen szituációra magabiztosan tudnak reagálni
- az Egyesület nonprofit, így nem célja termékeinek felárazása
- aki minket választ, nem csak szeretteinek, az egész társadalomnak jót tesz döntésével és segít abban, hogy egyre több autizmusban érintett fiatal és családja kapja meg a neki járó segítsége

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!