Program


EGY FESS PESTI ESTE - Kamarás Iván estje

EGY FESS PESTI ESTE - Kamarás Iván estje

Érkezés: Vacsorajegyet vásárló vendégeinket kérjük, hogy 18:00-18:30 óra között érkezzenek a helyszínre.
A vacsora elfogyasztására az előadás kezdete előtt vagy az előadás után van lehetőség.
A sétálójegyet váltók a könyöklőknél, bárszékeken foglalhatnak helyet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 11. szombat, 19:00

Kamarás Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul.

Jászai Mari-díjas színész, aki prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán.

Az EGY FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvecekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom,  a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, Mindig az a perc és így tovább.

A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND kiváló zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva, eredeti szépségüket megőrizve.  Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszattitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk, a színészöltözők és művészbüfék féltett kincseit. Mindezt sok humorral, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek… Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

Érkezés: Vacsorajegyet vásárló vendégeinket kérjük, hogy 18:00-18:30 óra között érkezzenek a helyszínre.
A vacsora elfogyasztására az előadás kezdete előtt vagy az előadás után van lehetőség.
 
MENÜ
Klasszikus tyúkhúsleves
Marhapörkölt nokedlivel
Dobostorta
Az este menüjét a program korszakához igazítottuk, hogy ízekben is felidézzük a fess pesti éjszakákat.
 
Az esthez illően koktélokkal készülünk. Vendég bartenderünk, Breuer Dávid keveri majd a külön erre az estre megálmodott italkreációkat. Vendégeinket a koktélokból készült shotokkal várjuk érkezéskor.

Ajánlatunk


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!