Program


EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK - Társasjátékos este a “Mit játsszunk?” Vlog csapatával

EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK - Társasjátékos este a “Mit játsszunk?” Vlog csapatával

Ezen az estén a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 14. csütörtök, 17:00

EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK
Társasjátékos este a “Mit játsszunk?” Vlog csapatával

Helyszín: Szindbád Rendezvényterem

A társasjátékozás felemelő, szórakoztató, kikapcsoló és fejlesztő időtöltés, igazi minőségi együtt töltött idő lehet a szeretteinkkel. Ezen az estén a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani. Legyen az parti-játék, családi kaland vagy mélyebb, egymásra hangolódást kérő játék. Ezen a társasjátékos estén minden résztvevő találhat magának remek társasjátékokat, amelyekből a helyszínen azonnal, akár többet is kipróbálhat. Az esti programot lebonyolítják a vlog vezetői: Győri Zoltán társasjáték tervező és Győri-Nádai Réka kreatív szakember, akikkel a helyszínen beszélgetni is van lehetőség a társasjátékos szakmáról.

Gyere és játssz velünk!

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!