Program


EDDA Művek – RETRO II

EDDA Művek – RETRO II

Az EDDA Művek 2021 decemberében visszatér az Arénába!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 28. kedd, 20:00

A legendás rockzenekar egy hatalmas bulival zárja az évet, természetesen a nagy slágerekkel és meglepetésekkel is készülnek.

Ha van rockbanda, akinek dalain és lendületén nem fognak sem az évtizedek, sem a világ változásai, az az Edda Művek. Megszámlálhatatlan mennyiségű koncerttel, szakmai díjjal és több millió eladott albummal a háta mögött a zenekar a hazai zenei élet megkerülhetetlen szereplője. Budapesti nagykoncertjeik mindig kiemelt figyelemnek örvendenek, ahogyan történt ez legutóbb a RETRO című, többnyire a kezdeti korszak legnagyobb slágereit felvonultató show-n is.

A hatalmas sikerre való tekintettel, most jöhet a folytatás! 2021. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában az EDDA Művek RETRO II is hasonló bombasztikus koncertet ígér a mindenki által ismert legsikeresebb dalokkal. Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László, Hetényi Zoltán és az idén 70. életévét ünneplő alapító-frontember Pataky Attila egy igazán különleges évzáró bulival készül, ami a legvérmesebb rajongóknak is tartogat majd meglepetéseket. 

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!

Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel. 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

zenés játék két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!