Program


CARACOL | Ilusión Flamenca

CARACOL | Ilusión Flamenca

Túl azon, hogy "flamenco illúzió", jelentheti azt a kellemes, magával sodró hangulatot, jókedvet amit a flamenco a maga bűvkörében teremt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

CARACOL / Ilusión Flamenca

Böröcz Petra – tánc
György Andrea – hegedű
Gál Katalin – zongora
Bózsa Anikó – cajón, taps

Ilusión Flamenca. Túl azon, hogy "flamenco illúzió", jelentheti azt a kellemes, magával sodró hangulatot, jókedvet amit a flamenco a maga bűvkörében teremt. Ez az az érzés, ami a flamenco tüze körüli kapcsolódásra hívja az embert, amitől jó lesz hallgatni, nézni, művelni, feloldódni benne.

A flamenco eredendően is több (zenei) kultúra találkozása, avagy kapcsolódása révén jött létre, és ehhez szükséges nyitottságát megőrizte a mai napig. A flamenco kultúrájához így könnyedén társíthatók a műfajban nem tradicionális hangszerek, mint zongora, hegedű, cselló, fuvola, s ugyanilyen természetességgel fuzionál különféle zenei irányzatokkal, mint jazz, klasszikus zene, folk, rock.

A Caracol különleges zenei utazásra hívja közönségét. Az andalúz napfényt idéző tradicionális flamenco darabok zongorán és hegedűn szólalnak meg a műfajban megszokott lüktető ritmikai kísérettel. György Andrea sokszínű hegedűjátéka Gál Katalin virtuóz zongorajátékával összefonódva, Bózsa Anikó pergő ritmusainak előterében kelti életre a tradíciót és jelenünk „zenei visszhangjait”. A flamenco nyers ereje és ősi jellege mellett megjelenik egy modernebb, finomabb hangulat, és mindezek elegye rendkívül izgalmas élményt nyújt. A muzsika tánccal is kapcsolódik a hagyományos keretekhez hasonlóan: Böröcz Petra finom, egyben erőteljes mozdulatai és ritmusjátékai rezonálnak a napjaink déli tengerpartjaira invitáló zenei világgal.

Ezen az estén Girán Péter flamenco gitáros vendégművész mesésen finom és virtuóz játéka teszi még színesebbé a műsort.

A koncert után 22.00 órától a Budapesti Színházak Éjszakájának programja következik, melyet megváltott jeggyel vagy karszalaggal lehet megtekinteni!

Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
[ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

Az előadás napján magasabb jegyárral kell számolni!

Kávéházi nézőtér: 4/2 szék az asztalok körül.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!