Program


ÉBREDÉS NAGYKONCERT

ÉBREDÉS NAGYKONCERT

A Megasztár 5 férfi hangja,Kökény Attila és az Artisjus- és EMeRTon-díjas magyar zenész, Rakonczai Viktor az „Ébredés” című közös műsora varázslatos nyári éjszakára invitálja közönségét, ahol a zene és a természet harmóniája találkozik!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 20. kedd, 19:30

A Szarvasi Vízi Színház a természet és a művészet találkozásának tökéletes helyszíne. A Körös holtágának partján elhelyezkedő színház a víz felett lebeg, így a nézőtér és a színpad közvetlen kapcsolatban áll a természet szépségeivel. Az esti fények varázslatos játéka és a csillagos égbolt felejthetetlen hátteret biztosít az előadásokhoz. Ez az egyedülálló helyszín minden alkalommal magával ragadja a látogatókat.

Program:
Az este során Kökény Attila és Rakonczai Viktor zenekara a legnagyobb slágerekkel és új dalokkal szórakoztatja a közönséget. Az előadásban hallhatók lesznek a legismertebb és legkedveltebb számok, valamint néhány meglepetés dal is, melyek garantáltan magával ragadják a nézőket.

Tűzijáték:
Az est csúcspontja a koncert utáni tűzijáték, ami egy igazi látványosság lesz, amelyet a Szarvasi Vízi Színház környékén is láthatnak majd.

Jöjjön el, és élvezze velünk ezt a varázslatos estét, ahol a zene és a természet egyedülálló harmóniája teszi felejthetetlenné az élményt.

Várjuk szeretettel!

Ajánlatunk


Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!