Program


D.W.Griffith: Egy nemzet születése (némafilm zongorakisérettel)

D.W.Griffith: Egy nemzet születése (némafilm zongorakisérettel)

Az Egy nemzet születése, alcím: Amerika hőskora (eredeti cím: The Birth of a Nation) 1915-ös fekete- fehér amerikai némafilm D. W. Griffith rendezésében.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 4. hétfő, 18:00

D.W. Griffith:
EGY NEMZET SZÜLETÉSE
(The Birth of a Nation, 1915)

NÉMAFILM
DARVAS KRISTÓF
ZONGORAKÍSÉRETÉVEL

Az  Egy nemzet születése, alcím:  Amerika hőskora (eredeti cím: The Birth of a Nation)  1915-ös fekete- fehér amerikai némafilm D. W. Griffith rendezésében. Ez volt az első történelmi filmeposz. Griffith a drámai közelképek, a követő felvételek és más kameramozgások használatával új mozgóképes formanyelvet hozott létre. Párhuzamos cselekvésekkel operált a filmben, kereszt- és egyéb vágási technikákat alkalmazott, valamint ő volt az első, aki zenét használt a filmjéhez.


Kép forrás: Wikipédia

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!