Program


Duplicappella! - Jazzation (HU) + Septem Viri (BE)

Duplicappella! - Jazzation (HU) + Septem Viri (BE)

a Jazzation látja vendégül a Septem Virit, a „Laat horen mij dat leutigslaan…” – „Hadd szóljon az a szép dal ott…” című budapesti, közönségtalálkozóval egybekötött koncerten lehetőséget teremtve a magyar, holland és flamand közösség kapcsolódására is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 18:00

A Jazzation 2017 őszén kapott először meghívást a torhouti acappella fesztiválra, ahol a szervező együttes és a belga közönség azonnal a szívébe zárta a magyar csapatot. 2018-ban újabb három közös, nagy sikerű belgiumi koncert következett; 2019-ben pedig a Jazzation látja vendégül a Septem Virit, a „Laat horen mij dat leutigslaan…” – „Hadd szóljon az a szép dal ott…” című budapesti, közönségtalálkozóval egybekötött koncerten lehetőséget teremtve a magyar, holland és flamand közösség kapcsolódására is.

A program a Belga Nagykövetség - A Flamand Kormány Magyarországi Képviselete és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

A koncert bevételét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Galló József Általános Iskola és Magoncka Óvoda támogatására fordítjuk. Gazdasági helyzettől és adakozási kedvtől függően tízféle, hangköz-fantázianevű jegytípusból választhatnak vendégeink.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!