Program


Dr.Szöszi

Dr.Szöszi

A 2018-as színházi évad legnagyobb szenzációjaként a new yorki és londoni sikerszéria után Budapestre költözik a világ legsikeresebb csajos filmjének musical változata a Dr Szöszi. Az előadás egyedülálló látvány és hangtechnikával, londoni szakamberek bevonásával készül!

A 2018-as színházi évad legnagyobb szenzációjakéntanew yorki és londoni sikerszéria után Budapestre költözik a világ legsikeresebb csajos filmjének musical változata a Dr Szöszi. Az előadás egyedülálló látvány és hangtechnikával, londoniszakamberek bevonásával készül!

A történet:

A természetes vakítóan szőke Elle gazdag család lánya, a lányszövetség elnöke, igazi szőke bombázó, és a suli legkapósabb fazonjával jár. Csakhogy a fiú "túl szőkének", és "túl komolytalannak" tartja, és amikor ösztöndíjat kap a Harvardra, elhagyja, pedig Elle azt hitte, hogy megkéri a kezét. Ezért összeszedi minden erejét, és elhatározza, hogy felvételizik ő is a Harvard-ra. A jogi kar azonban távol áll a bevásárlóközpontok, az úszómedencék és a fitnesz világától. Azonban csodák csodájára maximális pontszámot ér el. Első napján, az egyetemen szokatlan megjelenésével egyformán megdöbbenést kelt a diákok és a tanárok körében. Elle semmi mást nem akar, mint visszaszerezni szerelmét, ám lassacskán kiderül, hogy a látszat ellenére sokkal több a sütnivalója, mint az őt lenéző társai legtöbbjének.A Doktor

 

Szöszi musical szereposztása:

Elle Woods: Misurák Tünde / Szegő Adrienn

Emmet Forrest: Bálint Ádám / Bercsényi Péter

Paulette Bonafonté: Udvarias Anna / Siménfalvy Ágota

Callahan Professzor: Kiss Zoltán

Warner Huntington III.: Horváth Dániel / Pesák Ádám

Vivienne Kensington: Baranyai Anna / Stróbel Dóra

Kate/Chutney: Andrádi Zsanett

Padamadan/Nikos: Szentirmai Zsolt

Brook Taylor Windham: Ladinek Judit / Száraz Janka

Margot: Vajai Flóra / Zsitva Réka

Serena: Fábián Nikolett / Moravszki Enikő

Pilar: Nagy Barbara / Pethő Dorottya

Enid Wexler: Kokas Piroska

Valamint további szerepekben Bardóczy Attila, Bodrogi Attila, Németh Ádám, Molnár Lilla, Jancsó Dóra, Heiter Ágnes, Pacskó Dorka és még sokan mások.

További információ a VIP JEGYEKKEL kapcsolatban itt kérhető:

http://drszoszi.com/kapcsolat/