Program


Dr. Csernus Imre előadása Szeghalmon

Dr. Csernus Imre előadása Szeghalmon

,,.. A belső béke eléréséhez a racionális és az emocionális belátásnak összhangban kell lennie, vagyis tudja és érzi is, hogy az igazi úton jár ..”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 26. szerda, 19:00

Dr. Csernus Imre előadása Szeghalmon

Hogyan lehet elérni a belső békét?
Amíg egy adott állapot nincs elfogadva teljesen, addig abból az állapotból nem lehet elkezdeni a kimászást sem. Mert ha a kimondott felületes "igen tudomok" nem kapcsolódnak még valamivel, az továbbra is azt jelenti, hogy nem fogadom el, akkor az igen tudom csak egy felületesen kiejtett szó marad, megfelelő belső töltet nélkül...
A belső béke eléréséhez a racionális és az emocionális belátásnak összhangban kell lennie, vagyis tudja és érzi is, hogy az igazi úton jár...

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!