Program


Dorůžka / Wyleżoł / Ballard (CZ/PL/US)

Dorůžka / Wyleżoł / Ballard (CZ/PL/US)

Három barát találkozott a pandémia ideje alatt, 2021-ben, hogy zenekart alapítson az új hangzáslehetőségek felfedezésének céljával, valamint azzal a szándékkal, hogy szokatlan megvilágításba helyezzék a ritmus és a harmónia kérdéskörét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 30. csütörtök, 20:00

Habár David Dorůžka, Piotr Wyleżol és Jeff Ballard évek óta ismerik egymást, tavaly tavasszal először jöttek össze ebben a felállásban, hogy hármójuk kompozícióiból egy új lemezt rögzítsenek. A zenekar hangzása nagymértékben támaszkodik az analóg elektronikus hangszerekre, az egyszerű dallamokra és a bonyolult groove-okra, a zenészek figyelmének középpontjában pedig a régi és új megközelítésmódok egyedülálló szintézisben való egyesítése áll. Ők hárman eddig ismeretlen területeket térképeznek fel, és lelkesen keresik Androméda rejtélyének kulcsát. 2022 júniusában megjelenő Andromeda’s Mystery című albumuk ennek a felfedezőútnak az eredményeit tükrözi, melynek anyagából az Opus közönsége elsőként kaphat ízelítőt.

Közreműködik:

Piotr Wylezol - zongora, Fender Rhodes, Moog
David Dorůžka - guitar
Jeff Ballard - drums

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

komédia, szerencsejáték egy részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!