Program


DOROGI egy szál gitár

DOROGI egy szál gitár

Dorogi Péter akusztikus műsorában munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, illetve azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 7. szerda, 19:00

DOROGI egy szál gitár

Dorogi Péter immáron több mint 20 éve koptatja a hazai nagyszínpadok világot jelentő  deszkáit. Akusztikus műsorában munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, illetve azokat  a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál  legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a  "Balaton" vagy "Az anyu meg én".

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!