Program


Diótörő
5

Diótörő

A legvarázslatosabb karácsonyi történet az ukrán balettegyüttes előadásában

Nincs karácsony Diótörő nélkül, Csajkovszkij klasszikusa ugyanis évtizedek óta az ünnepi készülődés elengedhetetlen kulturális programja. Klara, a kislány, és a fa alatt talált Diótörő csodálatos kalandja most először látható Magyarországon a kiváló ukrán társulat, a Ukrainian Classical Ballet előadásában.  több

Aktuális előadások



A Ukrainian Classical Ballet egyet jelent a kiváló produkciókkal, a hagyomány és a modernitás ötvözésével. A csak rájuk jellemző új kifejezési formák, amelyek a klasszikus történetek új látásmódját eredményezik, teszi egyedivé darabjaikat világszerte. Több mint 800 alkalommal léptek fel a világ 20 országában, Diótörő előadásuk 2023-ban 50 ezer nézőt nyűgözött le Európában és most először Magyarországon is láthatók. A világhírű történet egyedi technikai és rendezői megoldásokkal, különleges látványvilággal, vizuális effektekkel, modern vetítéssel elevenedik meg közvetlenül karácsony előtt, a Budapest Kongresszusi Központban. 

Az idei adventi időszak különlegessége a legendás téli történet, amely generációk óta ejti rabul a közönség szívét világszerte. Új feldolgozása egy világhírű társulat előadásában az egész család számára különleges szórakozást ígér. 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!