Program


Dinó király – Út a tűzhegyre

Dinó király – Út a tűzhegyre

Akciódús családi kalandfilm, mely egyesíti önmagában a Dinoszauruszok, a Föld urai realizmusát a Némó nyomában bájával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 15:00

Dinó király – Út a tűzhegyre

Akciódús családi kalandfilm, mely egyesíti önmagában a Dinoszauruszok, a Föld urai realizmusát a Némó nyomában bájával. A történet középpontjában egy apa, Speckles és a fia, Junior áll, akik egy kegyetlen családban elvesztették a családjukat, most pedig a vidéket járják élelem, egy kis kaland és a béke reményében. Apja vigyázó szárnyai alatt Junior egyre erősebb, és talán már túlságosan magabiztos is lesz. Miután az ifjú dinoszauruszt foglyul ejtik, Speckles a keresésére indul. Az útját barátok, ellenségek és szövetségesek szegélyezik, és semmi nem állíthatja meg, hogy rábukkanjon gyermekére. (mafab)

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!