Program


Dés László Koncert - Így öten!

Dés László Koncert - Így öten!

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, zeneszerző már több évtizede a magyar zenei élet ikonja, neve fogalommá vált. Sikeres, tartalmas, sokszínű életmű van mögötte, máig tartó aktív szerzői és előadói jelenléttel. Ő az, aki dzsesszmuzsikusként át tudta törni a műfaji határokat, és sosem feledve, egyben felhasználva annak értékeit, a dallamok világában is maradandót tudott alkotni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 18. hétfő, 19:00

Filmzenéiből és más dalaiból nagy slágerek születtek, mint a „Nagy utazás”, a „Szerelem első vérig” vagy a „Vigyázz rám” és az „Olyan szépek voltunk”; de ugyanezt elmondhatjuk musicaljeiről is a Valahol Európában, a Dzsungel könyve vagy épp a legutóbbi Pál utcai fiúk kapcsán, amelyek dalai közül is számos felkerült a rádiók játszási listáira.

Dalszövegíró társával, Bereményi Gézával, akivel az évtizedek során már annyi emlékezetes dalt írtak színészeknek, újra munkába kezdtek, hogy ezúttal olyan előadóknak írjanak dalokat, akiknek eddig még sosem. A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új négyes mutatkozik be Dés László dalaival. A négy művész, aki emeli az est fényét ezúttal Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin lesznek.

Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert színpadjait és azóta is rendszeresen hívja vendégül koncertjeire.
Für Anikó és Dés László most először fognak koncert színpadon találkozni, ezért különösen is izgalmas a feladat! Für Anikó remek színésznő és amellett nagyszerűen énekel, saját koncertjével évek óta járja az országot. Dés dalokat korábban még nem énekelt, nagy izgalommal várjuk a nagy találkozást!
Mácsai Pállal, akiről köztudott, hogy nemcsak prózában rendkívüli művész, de nagyszerűen énekel és gitározik, Dés László több produkcióban lépett már fel együtt, de eddig ezek leginkább irodalmi-zenei műsorok voltak. Idén áprilisi koncertjére hívta először vendégül énekelni, sőt, kifejezetten neki írt dalt, melynek szövegét maga a kiváló színész jegyzi.
Nagy Ervinnel 2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés László és azóta is vendég Básti Juli mellett az országos turnén, mindenütt nagyon nagy sikert aratva. Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.

Vendégek:
Básti Juli
Für Anikó
Mácsai Pál
Nagy Ervin

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!