Program


DEMJÉN koncert

DEMJÉN koncert

Nagy örömünkre 2021. június 29-én a hosszú leállás után ismét színpadra áll Demjén Ferenc és a reményeink szerint a közönséggel teli nézőtér előtt végre megtarthatja az idei év első koncertjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 29. kedd, 20:00

Sajnálatos módon az elmúlt év márciusában megszakadt az épphogy elindult „Indulj új csodákat látni” turné, az országunkban is megjelenő koronavírus járvány következtében.

Idén júniusban a védőoltásoknak köszönhetően ismét visszaállhat az élet a normálishoz közeli kerékvágásba, így a tavaly elmaradt turné folytatásaként, de újult erővel koncertet ad és hallhatjuk élőben Demjén Ferenc nagysikerű dalait, a megszokott színvonalon és formában.

Ennek az évnek és Demjén Rózsi életútjának külön hangsúlyt ad, hogy betölti 75-ik életévét, így a Margitszigeti koncert is a jubileumi év jegyében kerül megrendezésre.

A Művészt 2021-ben Budapesten csak két alkalommal láthatja a nagyérdemű, ezen a június 29-ei estén, a Margitsziget Szabadtéri Színpadon, valamint december 30-án a már megszokott Sportaréna-beli koncertjén.

Demjén Ferencről röviden:

Kossuth-díjas, énekes, szövegíró, basszusgitáros, zeneszerző.

Karrierje a 70-es években kezdődött és onnantól olyan nagysikerű zenekarok tagja volt, mint Bergendy, V’Moto-Rock. 1989-ben kezdett szóló karrierbe. A magyar előadók közül először „merészkedik be” a Budapest Sportcsarnokba 1991-ben. A nevével fémjelezett albumok eladása, amelyen valamilyen formában közreműködött kb. 7 millióra tehető.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!