Program


Dee Dee Bridgewater - Memphis… Yes, I’m Ready

Dee Dee Bridgewater - Memphis… Yes, I’m Ready

A project ötlete évek óta érlelődött, miután Dee Dee Bridgewater visszatért Memphisbe, ahol született, hogy felkutassa a zenei gyökereket, melyek hatással voltak egész életére.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 7. hétfő, 20:00

„Ezeket a dalokat hallgattam a híres fekete-zenét játszó WDIA rádióállomáson, ahol a saját apám, Matthew Garrett fiatal DJ-ként dolgozott ’Matt the Platter Cat’ művésznéven. Memphisben születtem, de amikor három éves voltam, északra költöztünk a Michigan állam beli Flintbe. A Dél mindig kicsit rejtve volt bennem, azonban a lemez készítése közben előtérbe került, kerekké téve az életemet” – Dee Dee Bridgewater

Memphis, Tennessee. Minden kép egy történet, minden utazás másképp kezdődik. Dee Dee Bridgewater lenyűgöző új albuma a „Memphis… Yes, I’m Ready” története abban a városban kezdődik, ahol született a Collins Chapel Kórházban, a nagymúltú Royal Studios szomszédságában, ahol a lemez felvételei zajlottak.

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!