Program


DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE
2

DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE

Hallottál már olyan harsonáról, ami konyhai mosogatóból készült és steel drummal (léleklábassal) kísérik? Mit szólnál egy bolgár duda és ghánai xilofon duóhoz?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 10:30

Danny Bain és Ágoston Béla először a Művészetek Völgye fesztiválon való közös koncertjük kapcsán találkozott egymással 2019-ben. Együttműködésük már a kezdetektől váratlan keveréke lett a különböző kultúráknak, stílusoknak és zenei tapasztalatoknak, és ennek a végtelen lehetőségeit próbálják azóta is színpadra vinni. Már a népi, klasszikus és házi készítésű hangszerek egyedi kombinációja is elég lenne ahhoz, hogy rabul ejtse a közönséget, de Danny előadói fortélyaival és Béla abszurd humorérzékével előadásaik valami olyasmivé alakultak, ami elmossa a színház és koncert közötti határokat.

Szörnyű szóviccek, nevetséges rímek és bolondos történetek vonják be a közönséget, akik még a zenébe is becsatlakoznak sípolós kutyajátékokkal. Ez nem csupán egy gyerekkoncert, hanem egy zenés revü, melyben Danny és Béla tökéletesen egybesző különböző világzenéket, saját dalokat, mesemondást, vígjátékot és zenebohócműsort, ezáltal egy igazán egyedi előadást hozva létre, mely szórakoztat, ámulatba ejt és elragadtat.

 

Az előadás hossza: kb. 50 perc

Ajánlott: 3-99 év

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!