Program


Kelemen Barnabás, Claudio Bohorquez és Nagy Péter

Kelemen Barnabás, Claudio Bohorquez és Nagy Péter

Brahms: 1. (G-dúr) hegedű-zongora szonáta, op. 78
Brahms: 2. (F-dúr) cselló-zongora szonáta, op. 99
Brahms: 1. (H-dúr) zongoratrió, op. 8

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 28. szerda, 19:30

Brahms: 1. (G-dúr) hegedű-zongora szonáta, op. 78

Brahms: 2. (F-dúr) cselló-zongora szonáta, op. 99

Szünet

Brahms: 1. (H-dúr) zongoratrió, op. 8

Kelemen Barnabás (hegedű), Claudio Bohórquez (cselló), Nagy Péter (zongora)

Három kiváló művész találkozik a Zeneakadémia Nagytermében, hogy eljátsszák nekünk Brahms csodálatos szépségű kamarazenéjének három emblematikus darabját. A dél-amerikai származású német gordonkaművész, Claudio Bohórquez generációjának egyik legjelesebb képviselője, számos nemzetközi verseny favoritja, nem véletlenül nevezik Pablo Casals egyik legfőbb művészi örökösének. Az este két magyar muzsikusát, Kelemen Barnabást és Nagy Pétert aligha kell bemutatni, hiszen mindketten a magyar zenei élet kiemelkedő képviselői, hármuk együttes muzsikálása ezért feledhetetlen élményt ígér.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!