Program


Csókkirály koncert show
8

Csókkirály koncert show

Augusztus 5-6.

CSÓKKIRÁLY – KONCERTSHOW
Tisztelet a magyar rock and roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós előtt. Most a barlangszínházban, a legnagyobb jampi slágerekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 20:00

Augusztus 5-6.

CSÓKKIRÁLY – KONCERTSHOW

Tisztelet a magyar rock and roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós előtt. Most a barlangszínházban, a legnagyobb jampi slágerekkel. A látványos, lendületes, jó hangulatú show-ban a Hungária együttes és Fenyő Miklós legnagyobb slágereit szólaltatják meg új hangszerelésben Magyarország legnépszerűbb sztárénekesei. Közreműködik a zenei és táncművész szakma kiválóságaiból álló Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar. A koncert rendezője a mai magyar zenés színház egyik meghatározó alkotója, a kiváló író és rendező, Szente Vajk. Alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You és a Puskás musical koreográfusa Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász „Madár” János, aki megannyi hazai koncert és színházi előadás mellett az Ákos-koncertek és a Madách Színház szuperprodukcióinak világítástervezője. A koncertshow producere Feke Pál, aki négy éve alapította meg a Crescendo Music Managementet, amelynek célja, hogy koncerteket, showműsorokat, musicaleket hozzanak létre a szakma sztárjaival. Az István, a király rockopera koncertváltozata volt az első nagyszabású vállalkozásuk, amelyet több mint százezren néztek meg. Fertőrákoson kétszer is jártak a hatalmas sikerű produkcióval, s most a második nagy előadásukkal, a Csókkirállyal duplázva szeretnének emlékezetes nyári élményt nyújtani a barlangszínházi közönségnek.

 

Barlangbérlet
Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.
(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)

Dohnányi bérlet
5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft

Vadak ura – gyermekjegy
Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.

50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek
Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.

Drumbérlet
A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.

 

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

zenés party két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!