Program


Csokibár: Moha és Páfrány téli kalandjai

Csokibár: Moha és Páfrány téli kalandjai

Zenés bábelőadás Václav Cvrtek meséje alapján az Ákom Bákom Bábcsoport előadásában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 30. vasárnap, 10:00

A kakukkos óra az oka mindennek, mert elhozta a tavaszt és vége a téli szunyókálásnak. Mi lenne, ha visszatekernénk télre az órát?- gondolja Moha. Ezzel kezdődik a bonyodalom, amelynek során az óra eltűnik, a tél marad és vele együtt a nátha, a csipkebogyó tea és a Karácsony, amelyhez nem is olyan egyszerű vidám vendéget és szép fenyőfát találni. Ebben segítenek barátaik: Napocska, Tyúkanyó, valamint Mókus – és az előadás végére még a kakukkos óra is előkerül.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Szórakoztató, mégis elgondolkodtató műsorainkat jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben vagy előrelátó módon éppen szeretnék elkerülni. Játékmesterek: Gönczi Dorka coach-mediátor és Varga Zsolt kommunikációs szakember Színészek: Pokorny Lia és Schmied Zoltán

YouTube-csatornájának 29 milliós nézettségével a Kanadában saját koncerttermét létrehozó Varnus Xaver mára a világ legismertebb orgonaművésze, akit a kanadai Classical FM kritikusa “a XXI. század orgonazenéjének egyik legmeghatározóbb személyiségének” nevezett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!