Program


Család és karrier? / Dr.Barát Katalin: Kötődési sérülések gyógyulása

Család és karrier? / Dr.Barát Katalin: Kötődési sérülések gyógyulása

Emberi létünk alapvető jellegzetessége, hogy szükségünk van egy fontos másikra, akivel kötődései kapcsolatot alakíthatunk ki, és ez az igényünk a bölcsőtől a koporsóig elkísér bennünket. A kötődési kapcsolat nemcsak a megnyugtatás forrása, hanem a világ kreatív felfedezésének is előfeltétele.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 11. hétfő, 18:00

Dr.Baráth Katalin: Kötődési sérülések gyógyulása

Emberi létünk alapvető jellegzetessége, hogy szükségünk van egy fontos másikra, akivel kötődései kapcsolatot alakíthatunk ki, és ez az igényünk a bölcsőtől a koporsóig elkísér bennünket. A kötődési kapcsolat nemcsak a megnyugtatás forrása, hanem a világ kreatív felfedezésének is előfeltétele. Milyen tényezők befolyásolják a kötődési kapcsolat korai formájának kialakulását, és ez a minta hogyan befolyásolja felnőtt párkapcsolatunk folyamatát? Hogyan alakulnak ki kötődési sérülések a párkapcsolatban és milyen lehetőségeink vannak ezek gyógyítására? Miért fontos a párkapcsolatban a korai időszak, a gyerekek születésének időszaka a kötődés alakulásának szempontjából? Ezekre a kérdésekre próbál az előadás válaszolni.

Család és karrier? Párkapcsolati és önismereti előadások. Elsősorban párkapcsolati témákat járunk körbe és kommunikációval, konfliktuskezeléssel kapcsolatos kérdésekre keresünk válaszokat, pszichológusok, kommunikációs és mentálhigiénés szakemberek segítségével. Alkalmainkat minden év tavaszán és őszén szervezzük, többek között olyan neves előadókkal, mint Bagdy Emőke, Pál Feri, Kádár Annamária, Almási Kitti, Mihalec Gábor, Orvos-Tóth Noémi, Kozma-Vízkeleti Dániel.

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!