Program


CSAK KÉTSZER VAGY FIATAL

CSAK KÉTSZER VAGY FIATAL

Nagy öregek, nagy hülyéskedés, nagy kacagás. Ez a három a legfőbb jellemzője a Bodrogi Gyula által rendezett Turay Ida Színház előadásának, amiben lubickolnak a színészek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 1. vasárnap, 19:00

Ron Aldridge: CSAK KÉTSZER VAGY FIATAL - vígjáték két részben

Nagy öregek, nagy hülyéskedés, nagy kacagás. Ez a három a legfőbb jellemzője a Bodrogi Gyula által rendezett Turay Ida Színház előadásának, amiben lubickolnak a színészek.
Voltak már úgy, hogy nemrég eltávozott szerettük hangját hallani vélték? Hogy semmivel sem összetéveszthető illata bekúszott a szobába?
Hogy papucsának csoszogására ébredtek, vagy érezni vélték homlokukon könnyed érintését?
Gordon Brooks, alias Brooksie, ez a kedves, öreg sármőr 35 év mámoros boldogság után hirtelen magára marad. Felesége halálával úgy érzi, egyúttal elvesztett minden kapaszkodót is az élethez.
A korábban ismerős dolgok idegenekké válnak, egyáltalán: az egész világ túlhaladja őt. A kezdeti pánikon csak feleségéhez intézett imái, a folyamatos „beszélgetések” képesek átlendíteni.
S Brooksie-ba lassan-lassan visszatér az élet: már lecsúszik a whisky, előkerül a motoros bőrjakó, a Nosztalgia Klub hölgyei pedig édesen viháncolnak bugyuta viccein.
Végül a „bandában” feltűnik Rose, aki talán magányán is képes lenne enyhíteni… S Brooksie ekkor utoljára fordul a szeretett fényképhez…
Az áldás e túlvilági mondat útján meg is érkezik:
„Mindig hencegtél, hogy fiatalabb vagy, hát most viseld hősiesen a fiatalságodat…”
Ez a darab egy kedves, sok humorral átszőtt mese egy özvegyemberről, aki barátai és családja segítségével talál vissza az életbe.

Szereplők:
Grace.......... HŰVÖSVÖLGYI ILDIKÓ Kossuth-díjas
Brooks......... MIKÓ ISTVÁN Jászai Mari-díjas
Tom............. NAGY GÁBOR
Rose........... SZABÓ ANIKÓ
Julia............ NYÍRŐ BEA
Richard....... VALÁZSIK PÉTER
Suzy............ SZILVÁSI JUDIT

Fordította: Hamvai Kornél
Díszlet, jelmez: Darvasi Ilona
A rendező munkatársa: Szabó Anikó

Rendező: BODROGI GYULA - Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes és kiváló művész

Az előadás a Josef Weinberger Limited (London) engedélye által, a Hofra Kft. közvetítésével jött létre

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!