Program


CHARLIE KONCERT

CHARLIE KONCERT

Horváth Károly, ismertebb nevén Charlie, a legismertebb énekesek egyike Magyarországon, de nevét külföldön is ismerik, hiszen a rekedtes hangú sztár éveket élt külföldön is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 18. vasárnap, 18:00

Liszt-díjas magyar énekes, könnyűzenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetes előadóművésze, trombitás.
Több nagy lemeze is megjelent és slágerei olyan klasszikusokká váltak, amiket a mai napig sokszor hallunk a rádióban. Összetéveszthetetlen hangját a zenei szakma nagyjai is szerették és így olyan énekesek énekeltek már duettet vele, mint Cserháti Zsuzsa, akivel közös slágerük a mai napig az egyik legtöbbet játszott sláger.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Giacomo Puccini BOHÉMÉLET Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádni való karakterekkel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!