Program


Catalan Sounds - Lucia Fumero Trio
4

Catalan Sounds - Lucia Fumero Trio

A barcelonai származású, argentin és svájci felmenőkkel rendelkező zongorista és énekes Lucia Fumero megannyi különböző stílusú formációban közreműködött eddigi pályája során. Nemrégiben elérkezett az a pillanat, hogy az őt ért, számos zenei hatásból megalkossa saját zenei világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 3. péntek, 20:00

Catalan Sounds - Lucia Fumero Trio

Közreműködik:
Lucia Fumero – zongora, ének
Juan Pablo – bőgő, leona (mexikói kis gitár)
David Xirgu – dob, ütőhangszerek

Lucia Fumero Universo normal című, 2020 novemberében megjelent debütáló albumán – melyet az Opus Jazz Club közönségének is bemutat – különböző zenei terek felfedezésére indul, amelyek mindegyike telis-tele van élettel és friss levegővel. Univerzuma magja a folk zenéből bontakozik ki, amelyet klasszikus és jazz-zenei képzettségén keresztül szűrve transzformál át valami egészen mássá. Mindez egyedi és utánozhatatlan zenei színeket eredményez. Mivel Lucia egyaránt jártas az instrumentális zenében és a dalszerzésben, meggyőző karizmával, személyességgel fejezi ki magát, ahogy az sem ritka, hogy impresszionista eszközökhöz nyúl. Bár ezek egymásnak ellentmondó minőségeknek tűnhetnek, amikor Lucia komponál, mindezek organikus áramlásba kezdenek, magával ragadó táncba hívva a hallgatót.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!