Program


Cadotsch // Downes // Donkin // Maddren / JAZZ SHOWCASE

Cadotsch // Downes // Donkin // Maddren / JAZZ SHOWCASE

A Jazz Showcase tapasztalt zsűritagjai évről évre megfogalmazzák az elvárást a pályakezdő zenekaroknak: törekedjenek arra, hogy megtalálják saját hangjukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 5. szombat, 20:00

 2021-ben több külföldi fesztiválszervező is példaként említette Lucia Cadotsch Berlinben élő svájci énekesnőt, aki egyéni hangon, formabontó megközelítéssel adja elő a már számtalanszor eljátszott jazz standardeket, így ruházva fel őket új értékekkel. 2022-ben Cadotsch végre eljön újonnan alakult kvartettjével, és megmutatja, miért emlegették.

Nemcsak európai fesztiválszervezők, szerte a világon több szakmai szervezet díjazta már Lucia Cadotsch művészetét. 2017-ben a neves DownBeat magazin Speak Low című lemezét az év legjobb albumai közé választotta, miután maximális pontszámot kapott a lapban, és az angol Guardian is ugyanígy értékelte a kiadványt. Az év vokalistájaként megnyerte a Echo Jazz Díjat, amely a Grammy német megfelelője. 2018-ban meghívták a Winter Jazzfestre, New Yorkba. Cadotsch olyan művész, aki tiszteli a hagyományokat, közben azonban még sosem hallott hangokat, megoldásokat kutat, és ezt addig teszi, amíg testhezálló megoldást nem talál csapatai számára. Több formációval is dolgozik, akik osztoznak vele törekvéseiben - legújabban az ECM Records művészei közé tartozó Kit Downes zongorista-orgonistával, aki a BBC Jazz Award és a Mercury Music Award kitüntetettje, és a Jazzwise magazin szerint generációjának egyik legjobbja; Phil Donkin bőgőssel, aki saját zenekarai mellett játszott John Abercrombie, Joey Baron, Kurt Rosenwinkel, Mark Turner vagy Bill Stewart oldalán is; valamint James Maddrennel, az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb dobosával, aki összeszokott párost alkot Donkinnal.

ének: Lucia Cadotsch
zongora, orgona: Kit Downes
bőgő: Phil Donkin
dob: James Maddren

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!