Program


Budapest Ritmo PASS / BARTÓK TAVASZ 2024

Budapest Ritmo PASS / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 15:30

A Budapest Ritmo, Közép-Európa egyik legjelentősebb világzenei fesztiválja 2024-ben ismét a főváros szívébe hozza a szcéna legjobb előadóit. Április 11-én, a fesztivál első, ingyenes showcase-napján hét térségbeli, feltörekvő világzenei együttes a Szimpla Kertben kap fellépési lehetőséget, majd április 12–13-án az Akvárium Klub színpadain ad egymásnak randevút a világzene színe-java.

De nemcsak koncertekre kerül sor, a Ritmo a kapcsolatépítésre és közös gondolkodásra is alkalmat ad: idén is nemzetközi zeneipari konferenciára várja a szakmabelieket a Magyar Zene Házába. A kétnapos, angol nyelven zajló beszélgetéssorozat keretében nemzetközi szakértők, újítók és gyakorlati szakemberek járják körbe a legfelkapottabb témákat. A Budapest Ritmo programját a Toldi moziban zajló, zenei témájú dokumentumfilm-vetítések teszik teljessé.

A Budapest Ritmo a Bartók Tavasz keretében a Hangvetővel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!