Program


Budapest Klezmer Band - Klezmer Varázs

Budapest Klezmer Band - Klezmer Varázs

A Budapest Klezmer Band közel 30 éve szórakoztatja a közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpát- medence különféle zenei irányzatait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 10. csütörtök, 19:00

A Budapest Klezmer Band közel 30 éve szórakoztatja a közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpát- medence különféle zenei irányzatait. A zenekar tagjai hangszereik igazi mesterei, akik a műfaji határokon átívelően újrafogalmazzák a klezmer zenét.
A zenekar által képviselt sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer igényes zenei világa hatalmas siker az európai és tengerentúli közönségnél egyaránt. A sajátos zenei kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumok kiegészülnek cigányzenéből átvett és népzenei elemekkel, amit egy csepp modernitással fűszereznek.

A Budapest Klezmer Band megalakulása óta folyamatosan koncertezik Magyarországon és rendszeresen visszatérő vendége a külföldi zenei fesztiváloknak és kulturális rendezvényeknek. Európát többször is körbejárták, a tengerentúli országokban és Izraelben is élvezettel hallgatják humorral fűszerezett zenéjüket.
A Budapest Klezmer Band 2000 óta 10 különböző rangos elismerést és díjat kapott. A „magyar zenei kultúra szerves részét képező klezmer stílus nemzetközi népszerűsítésért” Kossuth díjjal is kitüntetett Jávori Ferenc és zenekara az eltelt majd 30 év alatt jelentős ismertségre és lelkes rajongótáborra tett szert.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!