Program


BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi és lemezbemutató koncert

BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi és lemezbemutató koncert

2020-ban 30 évesek lettünk. A jubileumi évfordulónkra nagy terveink voltak, szerettünk volna budapesti nagykoncerten és nemzetközi fellépésen is együtt ünnepelni közönségünkkel. Bár az élet alaposan átírta a forgatókönyvünket, a klezmer zene rajongóinak és három évtizede kitartóan velünk együtt szórakozó barátainknak elkészítettük ezt az albumot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 1. csütörtök, 20:00

BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi és lemezbemutató koncert

A Klezmer koncert vendégei:
Tompos Kátya
Szinetár Dóra
Dunai Tamás
Habetler András
Fesztbaum Béla

Különleges csemegét kínálunk: A lemezen szereplő dalokat eddig még sosem rögzítettük, csak koncertjeink látogatói hallhatták időnként élőben. Most örömmel gyűjtöttük össze ezeket a számunkra nagyon fontos darabokat 30 éves jubileumi ajándékként.

Jávori Ferenc „Fegya”, zenekarunk alapító vezetőjének és zeneszerzőjének szerzeményeit és átiratait jórészt olyan művésztársakkal együtt szólaltatjuk meg, akikkel az elmúlt pár évtizedben már találkozhattak a zenekarunk által képviselt, sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer világát kedvelők. Meglepetésként pedig olyan vendégművészeket is felkértünk közreműködésre, akikkel eddig még nem volt közös felvételünk.” /Jávori Ferenc „Fegya”

Új időpont!
2021. július 01. csütörtök 20:00 (esőnap: július 02.)

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!