Program


Budapest Bár - Karácsonyi buli - Advent a Várkert Bazárban

Budapest Bár - Karácsonyi buli - Advent a Várkert Bazárban

Álló koncert!
Idén adventkor újra a Várkert Bazár színpadán a Budapest Bár. A tavalyi nagy sikerű duplakoncert után idén sem csak a bejgli és a tojáslikőr varázsolja páratlanná a karácsonyi várakozás időszakát, hanem a Budapest Bár szívet melengető fantasztikus esti koncertje is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 17. vasárnap, 20:00

 

Kitűnő dalok, remek feldolgozások, csodálatos zenészek és nagyszerű énekesek, valamint felhőtlen szórakozás, dráma, szerelem, öröm és örömzene közel két órában. Sok-sok új dallal és régi kedvencekkel érkezik a zenekar, ezúttal színpadra áll Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László és Mező Misi is.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes a vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A védjegyükké vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra.

Farkas Róbertnek, a zenekar vezetőjének és alapítójának eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a fiatalok kultúrájának részévé, számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig újakat is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban.

Közreműködik:

Budapest Bár zenekar – Farkas Róbert, Farkas Richárd, Kisvári Bence, Ökrös Károly, Ürmös Sándor, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi

A tribünre ülőjegyeket is értékesítünk korlátozott számban, a normál jegyek állójegyek az esti koncerten.

 

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!