Program


BUDAPEST BÁR Ha megtehetnéd-lemezbemutató koncert

BUDAPEST BÁR Ha megtehetnéd-lemezbemutató koncert

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 24. vasárnap, 19:00

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság – muzsika! A Budapest Bár koncertjei mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság receptje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2019. december 11-én a Kölcsey Központban a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Keleti András és Mező Misi.

A Budapest Bár 2019. végén lesz 12 éves. A 12 év alatt 10 albumot, valamint egy „BEST OF” lemezt jelentettek meg. Ez alatt az idő alatt a zenekar megközelítőleg 1000 koncerten adott különleges zenei élményt sok százezer embernek. Koncertjeik szármázastól, kortól, nemzettől függetlenül zsigeri szinten érintik meg, szórakoztatják és töltik fel élményekkel a hallgatóság lelkét.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Kortalan örömzene ez nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban, valamint online kezelési költség nélkül a lenti Jegyvásárlás gombra kattintva a kolcseykozpont.jegy.hu-n.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!