Program


Budapest Aranya, Arany Budapestje

Budapest Aranya, Arany Budapestje

Arany Jánost, egyik jelentősebb magyar költőnket szinte csak az iskolában tanult versein keresztül ismerjük. És bár a margitszigeti sétánkon már volt róla szó (hiszen élete végén nyaranta a szigetet is otthonának tekintette), de most végigbarangoljuk Pest azon helyszíneit, melyek hozzá kötődnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 10. kedd, 18:00

Budapest Aranya, Arany Budapestje

Hallgatag emberkerülő, vagy gitározó álmodozó? Arany Jánost, egyik jelentősebb magyar költőnket szinte csak az iskolában tanult versein keresztül ismerjük. És bár a margitszigeti sétánkon már volt róla szó (hiszen élete végén nyaranta a szigetet is otthonának tekintette), de most végigbarangoljuk Pest azon helyszíneit, melyek hozzá kötődnek. Verselemzésre nem kell számítani, de verselni fogunk, hiszen több budapesti városrészről is írt. Ha neked is vannak Aranyról történeteid, meséld majd el nekünk egy pohár frissítő mellett. Félúton megállunk egy kávé/tea/fagyi szünetre is, ahol kitárgyalhatjuk ezeket a sztorikat. Első pesti otthonától az utolsóig sétálunk, így tarts velünk - tarts vele azon az útvonalon, amit nap, mint nap megtett Arany János. Felidézzük azt a Pestet, amit Arany látott és ismert, így útvonalunkon élete mellett egyes épületeket, tereket, utcákat is górcső alá veszünk.

Egyéb díjak (az egyéb díjak a helyszínen fizetendőek): Tourguide készülék bérleti díja 350 Ft/fő
A részvételi díj és az egyéb díjak nem tartalmazzák a szünetben fogyasztott ital/fagylalt árát.
Találkozó 5-10 perccel kezdés előtt: Budapest, IX. kerület Erkel utca és Üllői út sarkán

Térkép: https://goo.gl/maps/hqFFhz8G7Lah6bRx6

Barangolós ügyeleti telefonszám kizárólag augusztus 10-én egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/.../17E9qWU9Yf9q0ROudqk4.../view...
ÁSZF: https://drive.google.com/.../1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO.../view...

Kérjük, hogy légy szíves olvasd el!

A barangolás vége Budapest, V. kerület Széchenyi István téren lesz.
A séta időtartama kb. 2 óra

Egyéb tudnivalók:
Programjaink füstmentesek, kérünk, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönjük! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartjuk!

A barangolást rossz idő esetén is megtartjuk.
Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudunk neked biztosítani a készülékhez.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérjük minden résztvevőtől.

Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, írj a hello@barangolobk.hu email címre vagy üzenj Messengeren a facebook.com/barangolobk oldalon.

Sok szeretettel várunk a barangoláson!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!