Program


Bridget naplója (Saint Frances)

Bridget naplója (Saint Frances)

Bridget naplója
(Saint Frances)
színes, feliratos amerikai vígjáték, dráma, 101 perc, 2020
Korhatár: 16
Mozipremier: 2020. szeptember. 17

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 18:00

A történet főhőse, a chicagói Bridget 34 éves, identitászavarral küzd, kapuzárási pániktól szenved, de a nyár beköszöntével kezdenek jól alakulni a dolgai: találkozik egy helyes fiúval, és munkát is talál, egy hatéves kislány bébiszittereként. Ám a tündéri Frances meglehetősen öntörvényű gyerek, és miközben Bridget megpróbálja elnyerni a bizalmát, a kislány szülei között növekvő feszültséggel is meg kell küzdenie. Ráadásul a terhességi teszt eredménye pozitív lesz. Miközben zavaros emberi kapcsolataiban próbál navigálni, onnan merít erőt, ahonnan a legkevésbé várta: a nem mindennapi gyerekkel alakuló barátságából.

Alex Thompson rendező és a főszerepben remeklő, valamint a forgatókönyvet is jegyző Kelly O’Sullivan filmje bátor, őszinte és friss hangvételű indie vígjáték/dráma, egy szívmelengető alkotás, amely kendőzetlen humorral, empátiával, és óriási szeretettel mesél a női lét tabuként kezelt témáiról és problémáiról – nem csak nőknek. Az „amerikai Bridget Jones”-ként is emlegetett film a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnépszerűbb alkotása volt, emellett a nemzetközi kritikusvilág és a közönség is szeretettel fogadta: az SXSW Filmfesztiválon elnyerte a Zsűri különdíját és a közönségdíjat, a Champs-Élysées Filmfesztiválon a Kritikusok díját és a közönségdíjat, valamint a Chicagói Filmkritikusok Filmfesztiváljának közönségdíját is.

A film szeptember 17-től érkezik országszerte a mozikba, eredeti nyelven, magyar felirattal.

„Inspirálóan bátor és meglepően új megközelítés” Variety
„Szédületes humorú, bátorító üzenet a nőknek” Slashfilm
„Erőteljes, érzelmileg teljesen lehengerelt!” RogerEbert.com
„Utazásra visz az érzelmek országútján.” Pajiba
„Valóságos és szívből jövő sztori.” Cinapse

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!