Program


Borbély Műhely feat. Binder Károly

Borbély Műhely feat. Binder Károly

A Borbély Műhely vendége ezúttal Binder Károly, Erkel Ferenc-díjas zongoraművész, tanszékvezető egyetemi tanár és zeneszerző, aki tehetségét az új irányzatok, eltérő zenekultúrák, kompozíciós technikák és improvizatív rendszerek szintézisének szolgálatába állítja, nem megfeledkezve saját zenei gyökereiről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 22. szombat, 20:00

BORBÉLY MŰHELY feat. BINDER KÁROLY

Borbély Mihály – szaxofon, fúvós hangszerek
Horváth Balázs – bőgő
G. Szabó Hunor – dob

vendég: Binder Károly – zongora

A Borbély Műhely az ezredforduló táján alakult a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó Borbély Mihály vezetésével. Közel 20 éve, havi rendszerességgel találkozhatunk velük a Dunaparti Művelődési Ház Barlangjának jazz klubjában. A Borbély Műhely eddig megjelent négy albuma közül kettő is elnyerte a Gramofon zenei magazin kritikusi szavazásán „Az év jazz lemeze” elismerést. A Borbély Műhely vendége ezúttal Binder Károly, Erkel Ferenc-díjas zongoraművész, tanszékvezető egyetemi tanár és zeneszerző, aki tehetségét az új irányzatok, eltérő zenekultúrák, kompozíciós technikák és improvizatív rendszerek szintézisének szolgálatába állítja, nem megfeledkezve saját zenei gyökereiről.

A koncert hossza: 90 perc
Esőhelyszín: DMH Barlang (Duna korzó 18.)

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!