Program


Böjtölés tudatosan, avagy bevezetés az intuitív étkezés világába

Böjtölés tudatosan, avagy bevezetés az intuitív étkezés világába

Egész nap “ügyes” volt a diétájával, de este “elrontja”, mert ilyenkor rátör az éhség és a nassolási vágy?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 18. szombat, 10:00

Böjtölés tudatosan, avagy bevezetés az intuitív étkezés világába

Rendszeresen előfordul, hogy úgy érzi, túlette magát? Gyakran tapasztalja, hogy nem tud megállni egy fél tábla csokinál, egy fél zacskó chips-nél? Bűntudatot érez, ha fél órával ebéd után megint éhes?

Egész nap “ügyes” volt a diétájával, de este “elrontja”, mert ilyenkor rátör az éhség és a nassolási vágy?

Többek között a fenti kérdéseket is körbejárjuk az előadás során. Várjuk, ha úgy érzi érintett, vagy elveszett a diétás szabályok világában és szeretné normalizálni az evéssel való viszonyát, vagy csak kíváncsi, hogy miről is szól az Intuitív Étkezés, amely nem egy újabb diéta, hanem egy olyan szemlélet, amely segít abban, hogy békében éljünk önmagunkkal, normalizáljuk viszonyunkat az étkezéssel, és görcsös, felesleges, szélsőséges korlátozások nélkül élhessünk egészségesen - testi és mentális értelemben is.

Előadó: Bodon Judit dietetikus, Intuitív Étkezés tanácsadó

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia és spanyol nyelvű túrák is elérhetőek. Más nyelvet (orosz, német) igény szerint lehet egyeztetni munkatársainkkal. Jegyár: 7000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A TRIP, a Vígszínház és a Kult 2* közös produkciója. Zenés káosz Verne Gyula, Csorba Lóci és Divinyi Réka ötleteiből.

Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!