Program


Bognár Szilvia: Farsangi Titoktok - Családi koncert / MINIMATINÉ

Bognár Szilvia: Farsangi Titoktok - Családi koncert / MINIMATINÉ

A Müpa gyerekközönségének nem kell bemutatni a nagysikerű Csintekerintő és a Titoktok műsorokat, no meg azok örök gazdasszonyát, Bognár Szilviát. A sok nevetéssel és még több zenével fűszerezett kalandtúrán összeszokott, négyfős zenekara kíséri.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 28. szombat, 11:00

Minimatiné - Korosztály: 3-8 év
Bognár Szilvia: Farsangi Titoktok
Családi koncert

Itt a farsang, áll a bál - Bognár Szilvia és zenészbarátai műsorán pedig garantáltan nem csak a kanál fog keringőzni. A hazai világ- és népzenei élet egyik legismertebb előadója kiváló együttese segítségével ezúttal a szokottnál harsányabb hangot üt meg, de hát éppen ez az újesztendőt követő fánkillatú, vidám farsangi időszak lényege. A gyerekek közreműködésére és segítségére is szükség van ahhoz, hogy a zord telet elűzzék a zenészek, hiszen már nem kell olyan sokat aludni, és itt a kikelet…

A Müpa gyerekközönségének nem kell bemutatni a nagysikerű Csintekerintő és a Titoktok műsorokat, no meg azok örök gazdasszonyát, Bognár Szilviát. A sok nevetéssel és még több zenével fűszerezett kalandtúrán összeszokott, négyfős zenekara kíséri: Bede Péter szaxofonon és furulyán, Gyulai Csaba különböző ütőhangszereken, Hámori Máté gitáron működik közre, míg a programot zeneszerzőként is jegyző Kovács Zoltánt a nagybőgő mellett üdvözölhetjük. A csapatnak saját profilt adó szakterülete a jó hangulatú népdalfeldolgozások mellett a magyar irodalom klasszikus verseinek megzenésítése. A farsangi különkiadás mindezeken túl az év ezen szakához kötődő mondókákból, játékokból és dalokból is bátran válogat. A műsorból természetesen a tánc sem maradhat el, hiszen nem is olyan rég a farsang volt a lakodalmak legfontosabb időszaka, de még ma is a bálok és nagyszabású, a falu apraját-nagyját megmozgató mulatságok ideje. Jól tudjuk, hogy ez idő tájt Konc király uralkodik, de ha győz Cibere vajda, végre elszivárog a tél: a nehéz, zsíros ételek elfogynak, a sok mulatság meg a komor tél után jön a böjti időszak, meg persze a várva várt tavasz.

Ének: Bognár Szilvia

Közreműködők:
szaxofon, furulya - Bede Péter
ütőhangszerek - Gyulai Csaba
gitár - Hámori Máté
nagybőgő - Kovács Zoltán

Alkotó:
zene - Kovács Zoltán

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!