Program


Binder Quartet: Blumenseele - lemezbemutató koncert

Binder Quartet: Blumenseele - lemezbemutató koncert

Bluemnseele

Binder Károly – zongora
Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, klarinét
Fonay Tibor – nagybőgő
Hidász Tamás – dob

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 18. csütörtök, 17:00

A Blumenseele Binder Károly mélyen lírai  ugyanakkor optimizmussal teli izgalmas ritmusokkal hangulatokkal érzelmekkel telített, kitűnő hangszerelésben megszólaló lemeze. A darabok mélyen ihletett, kitűnő kompozíciók, melyek a szerző zenei és kompozíciós sokoldalúságáról és jártasságáról szólnak. A művekben a klasszikus zene a jazz muzsika és a népzene is megjelenik izgalmas és virtuóz formákban  úgy a kompozíciókban, mint az előadásukban is. A Májustánc páratlan ritmusokkal tűzdelt népzenei ihletettségű sodró erejű darab. A Hajnali ringató csupa finomság 5/4 es lüktetésű gyönyörű téma átölelő bőgő hangokkal és szárnyaló szólókkal. Az Idő Virágai a legösszetetteb darab, melyben a klasszikus zongorajáték felvillanásai mellett kitűnő jazz szólókat hallhatunk. Az Óvó szárnyaidon című darab közepén izgalmas 7/4 es basszusklarinét  és kítűnő dob szóló kergeti egymást, hogy utána valóban szárnyra keljünk. A címadó Blumenseele kompozíció méltó összefoglalása mindannak a színes, hangulatokban és érzelmekben gazdag zenei anyagnak, melyek előtte felcsendűlnek és magunkkal viszünk odabentre...

 

Május Tánc / May Dance  

Hajnali Ringató / Rocking at down   

Óvó szárnyaidon / Guarding your Wings 

Az idő virágai / Flowers of The Time  

Sehol sem vagyok / I am nowhere to be found 

Blumenseele 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!